referenties en samenwerkingspartners
AMBASSADEURS WAAR WE TROTS OP ZIJN

Smaak is persoonlijk. Altijd. Elke vraag is steeds weer anders en daar houden wij juist van. Met onze groene kunstbeplanting brengen wij kunst tot leven, net zoals de omgeving waarin we het plaatsen. Zo inspireren wij onze ambassadeurs, hun merken en onszelf.

Kunstplanten strook

Wij hebben The College Hotel in Amsterdam voorzien van een selfie-plantenwand, een groenstrook en het gehele restaurant voorzien van diverse hoogwaardige brandvertragende kunstplanten mét de juiste certificering. 

La Hermana Barendrecht

Voor La Hermana - Wijn & Tapasrestaurant in Barendrecht hebben wij een moswand gecreëerd, waar is gekozen voor een combinatie van platmos, rendiermos en bolmos hebben gebruikt.

Amazing Oriental Rotterdam

In samenwerking met Art2Go Interieurprojecten hebben wij een kleurrijke plantenwand gecreëerd voor de Amazing Oriental vestiging in Rotterdam, die perfect aansluit bij de rest van het concept.

Our Most Sustainable Jeans Ever

Herinner je je nog onze baanbrekende samenwerking met G-star voor hun "Our Most Sustainable Jeans Ever" campagne? Een onvergetelijke mijlpaal in duurzaamheid in samenwerking met G-star, wereldwijd.

Nijboer Interieur

Deze fantastische interieurbouwer heeft ons al vaker ingehuurd voor diverse projecten, maar nu was ook zijn eigen kantoor aan de beurt. We hebben het hele kantoor mogen voorzien van de mooiste kunstplanten, kunstboeketten en een prachtige plantenwand.

NWO

Bij NWO in Den Haag hebben wij een kleurrijke en uitbundige plantenwand van 16,2 meter gecreëerd, gemaakt van kunstplanten van de hoogste kwaliteit.

Plein 21 Nieuwkoop

Restaurant Plein 21 heeft The Silk Company gevraagd om kunstplanten te installeren, een opdracht die wij met genoegen hebben uitgevoerd. We hebben verschillende plantenbakken met kunstgroen gevuld en enkele kunstplanten in fraaie potten geplaatst.

Hawaii Poké Bowl Delft

Net als in Rotterdam, hebben wij de locatie van Hawaii Poké Bowl in Delft aangekleed met een kleurrijke, uitbundige Urban Jungle wand. Deze wand, die bijna 23 m² groot is, vormt een ware blikvanger voor de gasten van het restaurant.

Hawaii Poké Bowl Rotterdam

Bijna 40 meter Urban Jungle wand bij Hawaii Poké Bowl in Rotterdam! Exclusief gemaakt voor dit schitterende restaurant op het Stadhuisplein. De wand bevat tientallen soorten planten, echt mos en is voorzien van twee neon verlichte logo’s.

Radisson Blu Hotel Keulen

Ons team reisde naar Keulen om drie levensgrote XL eikenbomen te plaatsen in het 4-sterrenhotel. Elke boom heeft een hoogte van 5 meter en een diameter van bijna 4,5 meter. Ze zijn geplaatst in prachtige bakken en vormen een schitterende aanvulling op het interieur.

INTERESSe?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
wij staan u graag te woord.