Plantenwand met kunstplanten
Bart Branding Interior Design Limmen

Urban Jungle Green Mix plantenwand

Plantenwand met kunstplanten
Urban Jungle Green Mix
Bart Branding Interior

Urban Jungle Green Mix plantenwand

In opdracht van Bart Branding Interior Design, een bekende naam in de wereld van interieurprojecten, hebben wij deze prachtige Urban Jungle Green Mix plantenwand gerealiseerd in een vergaderruimte. Zulke kunstplanten zijn perfect in zo'n ruimte, omdat ze onderhouds- en allergievrij zijn, een consistent uiterlijk hebben, kostenbesparend zijn op de lange termijn en bewezen bijdragen aan een verhoogde creativiteit en concentratie. 

Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!