Exclusieve interieurbeplanting voor de zakelijke markt

Bij The Silk Company weten we hoe belangrijk de uitstraling is van een bedrijf. Groen geeft sfeer! Onze kunstplanten leveren een grote bijdrage aan een prettige werkomgeving en klantbeleving. The Silk Company adviseert en kijkt met u naar de mogelijkheden voor het behalen van een optimaal resultaat. We maken een uniek en op maat gemaakt plan dat zorgt voor de uitstraling die u voor ogen heeft.

Onze zijdeplanten en kunstbeplanting zorgen voor een prettige werkomgeving. Groen op de werkvloer heeft een positief effect op de gezondheid en productiviteit van uw collega’s. In combinatie met een mooie pot of vaas uit onze collectie wordt een plant van The Silk Company al snel een exclusief interieur object. Zo geeft u uw onderneming een natuurgetrouwe uitstraling die zorgt voor een fijne werksfeer. 

Ons ruime assortiment kunstplanten is van de hoogste kwaliteit. Niet van echt te onderscheiden! Veelal gemaakt op echte houten stammen en tot in detail de natuur nagebootst. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van kunstbeplanting, ook in combinatie met onze zijden bloemen en plantenwanden.

Uw voordelen

  • Onderhoudsvrij;
  • Altijd een representatieve uitstraling;
  • Sfeervolle werkomgeving;
  • Niet van echt te onderscheiden;
  • Duurzaam;
  • In iedere ruimte toepasbaar.

plantenbakken, potten en vazen

The Silk Company heeft de mooiste plantenbakken, potten en vazen voor kantoren, bedrijven, horeca en zorginstellingen. Ook architecten en projectinrichters zullen in ons ruime assortiment meer dan goed slagen. Veel van onze plantenbakken, potten en vazen zijn in elke gewenste RAL kleur te bestellen. Daarnaast heeft The Silk Company een zeer exclusieve lijn handgemaakte potten en vazen van de mooiste natuurlijke materialen. Denk hierbij aan bladgoud en - zilver, platina, gepolijste oesters, roggehuid, gekraakte mossel, parelmoer, kokosnoot, en Cemani wood. In allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. In combinatie met een mooi bloemstuk van zijden bloemen of een kunstplant zorgt dit voor een waanzinnige uitstraling waar over na is gedacht en perfect aansluit bij uw interieur.

projectbeplanting

Laat u inspireren door onze creaties en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Interesse in een Projectbeplanting?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

Wij denken graag met u mee op het gebied van projectbeplanting.

groene plantenwand kantoor

een mooie aanvulling?

kijk dan ook eens naar
onze plantenwanden

Hoogste kwaliteit zijdebloemen

Een mooie aanvulling?

kijk dan ook eens naar
onze silk flowers

Kunstplanten restaurants
inspirerende
creaties

wilt u geïnspireerd worden door prachtige 'groene' kunst?