projectbeplanting voor iedere ruimte

Exclusieve interieurbeplanting voor de zakelijke markt

Bij The Silk Company weten we hoe belangrijk de uitstraling is van een bedrijf. Groen geeft sfeer! Onze kunstplanten leveren een grote bijdrage aan een prettige werkomgeving en klantbeleving. The Silk Company adviseert en kijkt met u naar de mogelijkheden voor het behalen van een optimaal resultaat. We maken een uniek en op maat gemaakt plan dat zorgt voor de uitstraling die u voor ogen heeft.

projectbeplanting

Laat u inspireren door onze creaties en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Laat u inspireren door onze creaties en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Onze zijdeplanten en kunstbeplanting zorgen voor een prettige werkomgeving. Groen op de werkvloer heeft een positief effect op de gezondheid en productiviteit van uw collega’s. In combinatie met een mooie pot of vaas uit onze collectie wordt een plant van The Silk Company al snel een exclusief interieur object. Zo geeft u uw onderneming een natuurgetrouwe uitstraling die zorgt voor een fijne werksfeer. 

Ons ruime assortiment kunstplanten is van de hoogste kwaliteit. Niet van echt te onderscheiden! Veelal gemaakt op echte houten stammen en tot in detail de natuur nagebootst. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van kunstbeplanting, ook in combinatie met onze zijden bloemen en plantenwanden.

Uw voordelen

  • Onderhoudsvrij;
  • Altijd een representatieve uitstraling;
  • Sfeervolle werkomgeving;
  • Niet van echt te onderscheiden;
  • Duurzaam;
  • In iedere ruimte toepasbaar.

plantenbakken, potten en vazen

The Silk Company heeft de mooiste plantenbakken, potten en vazen voor kantoren, bedrijven, horeca en zorginstellingen. Ook architecten en projectinrichters zullen in ons ruime assortiment meer dan goed slagen. Veel van onze plantenbakken, potten en vazen zijn in elke gewenste RAL kleur te bestellen. Daarnaast heeft The Silk Company een zeer exclusieve lijn handgemaakte potten en vazen van de mooiste natuurlijke materialen. Denk hierbij aan bladgoud en - zilver, platina, gepolijste oesters, roggehuid, gekraakte mossel, parelmoer, kokosnoot, en Cemani wood. In allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. In combinatie met een mooi bloemstuk van zijden bloemen of een kunstplant zorgt dit voor een waanzinnige uitstraling waar over na is gedacht en perfect aansluit bij uw interieur.

Fietsenzaak België

Fietsen De Geus België

Wij hebben de nieuwe winkel van Fietsen De Geus in Schoten, België, verfraaid doormiddel van een schitterende Urban Jungle stijl plantenwand, en een kunstboom dat niet van echt te onderscheiden is.

Slot Oostende Goes

Slot Oostende Goes

Centraal gelegen in het centrum van Goes bevindt zich Slot Oostende waar wij een uitbundige plantenwand op hoogte hebben gecreëerd ter vervanging van levende beplanting.

Interesse in een Projectbeplanting?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

Wij adviseren u graag bij de keuze van een moswand.