Kunstplanten strook
The College Hotel Amsterdam

British & European Building Standard - BS EN 13501-1 FR033

Kunstplant Strelitzia
Mondi concept The College Hotel Amsterdam
Kunstplanten strook

British & European Building Standard - BS EN 13501-1 FR033

Voor het Caribische Mondi concept in The College Hotel hebben wij het gehele restaurant mogen voorzien van diverse hoge kwaliteit brandvertragende kunstplanten. Al eerder hebben wij een selfie-plantenwand en een groenstrook mogen plaatsen. 

The Silk Company heeft een eigen import hoge kwaliteit, af fabriek brandvertragend geïmpregneerde collectie kunstplanten met British & European Building Standard - BS EN 13501-1 FR033 en levenslange garantie. Deze unieke certificering maakt dat wij onze projecten nationaal en internationaal kunnen uitvoeren volgens de juiste normen en waarden.

Selfiewand
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Kunstplanten strook

The College Hotel Amsterdam

Wij hebben The College Hotel in Amsterdam voorzien van een selfie-plantenwand, een groenstrook en het gehele restaurant voorzien van diverse hoogwaardige brandvertragende kunstplanten mét de juiste certificering. 

La Hermana Barendrecht

Restaurant La Hermana Barendrecht

Voor La Hermana - Wijn & Tapasrestaurant in Barendrecht hebben wij een moswand gecreëerd, waar is gekozen voor een combinatie van platmos, rendiermos en bolmos hebben gebruikt.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!