Plantenwand groene wand kantoor

Plantenwanden

Plantenwanden zijn anno 2017 niet meer weg te denken. Deze groene eye-catchers zijn erg populair en geven een fantastische sfeer! Ook de akoestische demping van deze wanden is een groot voordeel. The Silk Company maakt deze plantenwand met hoogwaardige kwaliteit kunstplanten van zijde. Niet van echt te onderscheiden!

plantenwand groene wand
Plantenwand verticale wand
kunstplant wand
Plantenwand Amsterdam

Plantenwanden zijn verticale tuinen

Plantenwanden, verticale tuinen, ook wel bekend als groene wanden zijn groene eye-catchers die passen in ieder interieur. Vergeleken met levende groene wanden hebben de plantenwanden van The Silk Company veel voordelen. De kunstplanten ofwel zijden planten zijn niet van echt te onderscheiden en zijn in elke ruimte toepasbaar. Naast het grote voordeel van de akoestische demping is het ook nog eens een veel lagere investering vergeleken met levende plantenwanden. Wanden met echte planten zijn gebonden aan klimaat, licht, hebben een duur irrigatiesysteem, hebben last van bladuitval en zijn verbonden aan een duur onderhoudscontract. Met de groene wanden van The Silk Company heeft u daar geen last van en kunt u gewoon zorgeloos genieten van uw plantenwand zonder terugkomende hoge kosten. Een duurzame investering op lange termijn!

De collectie kunstplanten van The Silk Company is groot. Wij hebben een uitgebreide keuze aan kunsplanten voor uw muur. Plantenwanden kunnen wij in verschillende kleurstellingen voor u maken. Zo hebben we een groot aantal verschillende kleuren groen aan kunstplanten. Een gemêleerde samenstelling op uw wand zal zorgen voor een speels en natuurlijk effect. Ook kunt u denken aan zachte tinten rood voor uw plantenwand. Kortom, bij The Silk Company bent u verzekerd van een plantenwand die met zorg is samengesteld naar uw wensen. Kunt u niet kiezen? The Silk Company adviseert u graag met het samenstellen van uw groene wand. Heeft u vragen over onze producten of wenst u een offerte van ons te ontvangen voor een groene wand in uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij leveren ook kunstbomen, zijden bloemen en kunstplanten.

Plantenwad van kunstplanten
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit zijden beplanting!
Groene wand hotel restaurant kantoor
Bolmos mos schilderij
Plantenwand groenewand
plantenwand groene wand
Plantenwad van kunstplanten

Assortiment kunstplanten voor plantenwand

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment voor een samenstelling van uw plantenwand. De kunstplanten van The Silk Company zijn van de hoogste kwaliteit zijde wat voor een jarenlage levensduur van uw plantenwand zal zorgen. Wij adviseren u graag met het samenstellen van uw plantenwand voor het optimale resultaat.

Moswanden van The Silk Company met bolmos voor een mooi sfeervol effect
Bekijk ook onze moswanden
Bekijken

Contact

The Silk Company 
Westzijdeweg 17
2391 JE Hazerswoude-Dorp

+31 (0)172-404594
info@thesilkcompany.nl

KvK: 51658488
BTW: NL850115206B01

Stel een vraag

Versturen