Kunstbomen groot hoge kwaliteit

Specials
XL Kunstbomen

The sky is the limit

Specials XL Kunstbomen

The Silk Company is specialist in het maken van XL kunstbomen tot 10 meter hoog! Deze unieke eye-catchers worden gemaakt op een echte houten stam en op vakkundige wijze ingebonden of ingeboord met zijden bloemen of zijden bladgroen. Wat denkt u van een bloesemboom van 7 meter hoog? Of een waanzinnige Hollandse eikenboom van 8 meter hoog? The Silk Company maakt deze maatbomen naar uw wensen. Uiteraard rekening houdend met alle aspecten op het gebied van veiligheid en regelgeving.

Kunstbomen groot hoge kwaliteit
Grote kunstbomen op maat
Grote kunst bloesemboom
Op grote hoogte een xl kunstboom met zijden bloesem aan het maken. The Silk Company is gespecialiseerd in het maken van xl kunstbomen.
XL grote kunstboom hotel
Zijden magnolia

Veiligheid en eisen

The Silk Company is specialist in het maken van deze unieke eye-catchers

U wilt een XL kunstboom in uw bedrijf. Hoe werkt dat dan?
Eerst komen we bij u op locatie de ruimte inventariseren en uw wensen bespreken.
Wilt u een boom met zijden bloemen of wilt u een boom met bladgroen? Hoe hoog moet de boom worden en wat zijn de maten van uw ruimte waar we rekenening mee moeten houden?
Hoe gaan we de boom bevestigen en verankeren?
Is er een mogelijkheid tot verankering in de vloer? Of is dat geen mogelijkheid vanwege vloerverwarming en gaan we de boom funderen in een passende boombak.
Kortom, er zijn veel aspecten waar we rekening mee houden om tot een goede oplossing te komen en de meest efficiente, mooie en veilige manier te bedenken om de boom tot stand te laten komen.
Wij zorgen ervoor dat u een vakkundig geselecteerde boom(stam) krijgt die voldoet aan uw wensen en aan alle aspecten op het gebied van veiligheid en regelgeving. Daarnaast kunnen wij de boom brandvertragend impregneren volgens de NEN- EN Iso normen. Wij regelen het traject van A tot Z.

Bekijk in 1 minuut de opbouw van een kunst bloesemboom van ruim 7 meter hoog!

Bekijk in 1 minuut de opbouw van een kunst Hollandse Eikenboom van ruim 8 meter hoog!

Contact

The Silk Company 
Westzijdeweg 17
2391 JE Hazerswoude-Dorp

+31 (0)172-404594
info@thesilkcompany.nl

KvK: 51658488
BTW: NL850115206B01

Stel een vraag

Versturen