levendige Urban Jungle wand

Maak indruk met de Urban Jungle wanden van The Silk Company

Transformeer uw kantoor, lobby of restaurant in een inspirerende oase met onze Urban Jungle plantenwanden. De Urban Jungle stijl is een mooie uitbundige stijl met veel diverse beplanting erin. Deze stijl is echt bedoeld om op te vallen en een eye-catcher effect te geven. We verwerken ook echte mos vlakken in de wand die voor rust punten zorgen. Bij het mos gebruiken we kleine gedetailleerde plantjes die uit het mos 'groeien'

Bij The Silk Company doen we er alles aan om een ruimte om te toveren tot een productieve en gastvrije omgeving. Wij creëren de Urban jungle wanden met kunstplanten, deze zijn niet van echt te onderscheiden. Onze specialisten werken met een unieke freestyle methode waardoor iedere wand uniek is en we kunnen voldoen aan al uw wensen. Een junglewand draagt bij aan een verfijnde en groene ambiance die indruk maakt op klanten en medewerkers!

Junglewand met slogan
Junglewand in restaurant

Waarom een Urban Jungle plantenwand van The Silk Company?

Luxueuze uitstraling

De jungle wanden worden volledig op maat gemaakt met onze unieke urban freestyle methode. Met als resultaat een stijlvolle en luxueuze uitstraling die blijvende indruk maakt bij bezoekers en klanten!

Natuurlijk realisme

Onze specialisten hebben met oog voor detail elk aspect van de kunstplanten geperfectioneerd. Het resultaat is een verbluffende, realistische uitstraling die niet te onderscheiden is van echte planten.

Een prettige werkomgeving

Groen heeft bewezen positieve effecten op het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Met onze Urban Jungle plantenwanden creëert u een prettige en sfeervolle werkomgeving.

Maatwerk mogelijkheden

We begrijpen dat uw zakelijke ruimte uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die naadloos aansluiten op uw interieur en specifieke wensen.

Onderhoudsvriendelijk

We begrijpen dat uw zakelijke ruimte uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die naadloos aansluiten op uw interieur en specifieke wensen.

Duurzaamheid

Bij The Silk Company hechten we belang aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze kunstplanten zijn een milieuvriendelijke keuze die bijdraagt aan uw MVO-beleid.

Deze jungle wanden maakten wij voor onze klanten

Een greep uit ons eerder opgeleverde werk. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse in een jungle wand?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Ervaar hoe onze Urban Jungle plantenwanden uw zakelijke ruimte naar een hoger niveau tillen. Verwelkom klanten en medewerkers in een omgeving die uitnodigend, elegant en tegelijkertijd stressverlagend is. Neem nu contact op voor een persoonlijk advies op maat of een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen uw zakelijke omgeving te transformeren met de pracht van kunstplanten van The Silk Company.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

Wij adviseren u graag bij de keuze van een moswand.