Image00002

PLANTWIRE voor ruime omgevingen

Een innovatieve oplossing voor verticale groenelementen, ontworpen met de zakelijke omgeving in gedachten.

De plantwire cree╠łert lange, verticale groenelementen die niet alleen de esthetiek van een ruimte verbeteren, maar ook een positieve invloed hebben op de sfeer en productiviteit.

Het gebruik van hoge kwaliteit kunstplanten zorgt voor een onderhoudsvrije oplossing, zonder concessies te doen aan de natuurlijke uitstraling.

Geniet van de voordelen van groen, zoals een stimulerende werkomgeving, zonder de noodzaak van regelmatig water geven of snoeien. Laat de plantwire je inspireren en breng een blijvend groen accent in elke zakelijke omgeving. (Ook verkrijgbaar in FR & UV)

De plantwire weegt slechts 9kg per 1m en wordt gemonteerd aan een Zip Clip Rize Lockable (Gecertificeerd tot 500kg - Vergrendelbaar - Geschikt voor 6mm staalkabel)

Kunstgroen zonder vloeroppervlak opgeven

Laat de plantwire je ruimte transformeren met zijn lange, groene pracht!

Verhoog niet alleen de esthetiek, maar ook de sfeer en productiviteit zonder gedoe. Met hoogwaardige kunstplanten biedt het een onderhoudsvrije oplossing zonder dat je natuurlijke schoonheid opoffert. Geniet van een groene omgeving zonder water te hoeven geven of te snoeien.

Laat je inspireren en geef elke zakelijke setting een blijvend groen accent. En wees gerust, de plantwire is lichtgewicht en veilig gemonteerd voor jouw gemoedsrust.

Plantwires
Plantwire

Laat u inspireren door onze creaties en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Fietsenzaak België

Fietsen De Geus België

Wij hebben de nieuwe winkel van Fietsen De Geus in Schoten, België, verfraaid doormiddel van een schitterende Urban Jungle stijl plantenwand, en een kunstboom dat niet van echt te onderscheiden is.

Slot Oostende Goes

Slot Oostende Goes

Centraal gelegen in het centrum van Goes bevindt zich Slot Oostende waar wij een uitbundige plantenwand op hoogte hebben gecreëerd ter vervanging van levende beplanting.

Interesse in plant en mosschilderijen?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

Wij adviseren u graag bij de keuze van een moswand.