Brandvertragende kunstplanten

Brandvertragende kunstplanten

BS and 13501-1 FR033 CERTIFIED

Specialist in brandvertragende kunstplanten en moswanden voor de zakelijke markt

Bent u op zoek naar hoogwaardige, brandvertragende kunstplanten en moswanden voor uw bedrijf of zakelijke project? The Silk Company biedt een unieke collectie kunstplanten met British & European Building Standard - BS EN 13501-1 FR033 certificering en levenslange garantie. Deze certificering stelt ons in staat om onze projecten nationaal en internationaal uit te voeren met de juiste veiligheidsnormen.

Wij leveren kunstplanten in tientallen soorten, stijlen & maten. Denk aan variaties in type planten, bladsoorten, grootte en meer. De brandvertragende kunstplanten kunnen we in iedere vorm in uw bedrijf of project terug laten komen. Denk aan grote potten die als ware eye-catcher kunnen fungeren of als losse bladen die wij kunnen verwerken als plantenwand. Neem contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Faux greenwall
Olive tree resturant

Waarom brandvertragende kunstplanten van The Silk Company?

Hoogwaardige kwaliteit

Bij The Silk Company staat kwaliteit voorop. Onze kunstplanten zijn zorgvuldig geïmpregneerd volgens de hoogste normen, waardoor ze voldoen aan de eisen voor brandvertragende planten. Of het nu gaat om plantenwanden, kunstplanten of moswanden, al onze producten worden geleverd met rechtsgeldige certificaten die aantonen dat ze aan de juiste veiligheidsnormen voldoen.

Expertise

Met jarenlange ervaring in de projectbeplanting, het leveren van brandvertragende kunstplanten en moswanden zijn we uitgegroeid tot experts op dit gebied. Ons team van professionals staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het inrichten van uw onderneming of zakelijke project.

Internationale certificering

De kunstplanten die wij leveren beschikken over een BS EN 13501-1 FR033 certificering. Dit betekent dat wij uw projecten zowel op nationaal als internationaal niveau de juiste certificaten hebben om uw project te voorzien van de juiste brandveilige kunstplanten.

Levenslange garantie

Wij leveren kunstplanten van de hoogste kwaliteit met levenslange garantie op het certificaat.

Maatwerkoplossingen

Bij The Silk Company begrijpen we dat elk zakelijk project uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen. Van ontwerp tot installatie, wij zorgen voor een naadloze en professionele afhandeling.

Brandvertragende kunstplanten Brochure

Brochure Brandvertragende kunstplanten

Brandvertragende kunstplanten: voorbeelden

Een greep uit ons eerder opgeleverde werk. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse in een brandvertragende kunstplanten?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Enthousiast geworden over onze brandvertragende kunstplanten en dienstverlening? Onze adviseurs bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over hoe wij uw ruimtes zo uniek en smaakvol mogelijk kunnen voorzien van kunstplanten en bieden hierin een groot aantal oplossingen aan. 

 

Martijn Moerings

Eigenaar

Wij adviseren u graag bij de keuze van een moswand.