Levensechte groene wanden van zijden planten

Een unieke eye-catcher in uw bedrijf? Met een levendige groene wand creëer je het WOW effect bij uw klanten. The Silk Company biedt voor iedere situatie weer een unieke plantenwand van zijden planten op maat aan, van groot tot klein en van verticale muren tot plafonds. Wij stemmen graag met u af welke stijl bij de ruimte en bij uw wensen past! In de afgelopen jaren hebben wij voor veel klanten de mooiste groene wanden opgeleverd. Ontdek in ons portfolio de mooiste wanden in bijvoorbeeld restaurants, lobby’s, winkels en kantoren.

The Silk Company biedt unieke groene wanden aan, wij maken onze plantenwanden met zijden planten van de hoogste kwaliteit. Het resultaat hiervan? Levensechte plantenwanden die jarenlang mooi blijven. Een ander groot bijkomend voordeel is het onderhoud, de kunstplanten blijven jarenlang mooi en hebben geen water nodig. Zo hoeven wij na het creëren van de plantenwand niet langs te komen voor terugkerend onderhoud. 

Wist u bovendien dat een groene wand ook de akoestiek van ruimtes sterk verbetert? Een fijne extra voor bijvoorbeeld winkels, kantoren of restaurants.

Groene wanden - Ons werk

Laat u inspireren door onze creaties en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Interesse in een Groene wand?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

Wij luisteren graag naar uw wensen en adviseren u graag bij de keuze van een groene wand.

Hoogste kwaliteit interieurbeplanting - Moswanden

een voordeliger alternatief?

kijk ook eens naar
onze moswanden

Hoogste kwaliteit zijdebloemen

een mooie aanvulling?

kijk ook eens naar
onze zijden bloemen

Interieurbeplanting winkel
inspirerende
projecten

wilt u geïnspireerd worden door prachtige 'groene' kunst?