Plantpanelen
plant- en mosschilderijen

Een groene sfeerbeleving op maat gemaakt

Plantenwanden en moswanden zijn prachtig, maar soms is een kleiner formaat gewenst. Bij The Silk Company kunt u kiezen voor onze speciaal op maat gemaakte plant- en mospanelen. We maken elk gewenst design en geven advies over de mogelijkheden binnen uw ruimte. Groen brengt sfeer in uw bedrijf en heeft een grote bijdrage aan een prettige werkomgeving en de klantbeleving. Het is een ideale manier voor het toepassen van groen in elke ruimte, zonder verlies van vierkante meters op uw vloeroppervlakte. U kunt er ook voor kiezen om de panelen te voorzien van een mooie omlijsting. Zo creëren we een prachtig plant en/of mosschilderij. Deze zijn beschikbaar in verschillende materialen als hout, staal en aluminium.

plant- en mosschilderijen

Laat u inspireren door onze creaties en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Laat u inspireren door onze creaties en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

De kunstplanten in onze plantpanelen zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. De plant schilderijen geven een prachtige sfeer en verbeteren de akoestiek in een ruimte. Onze kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden en onderhoudsvrij. De collectie kunstplanten van The Silk Company is zeer uitgebreid. We hebben een ruime keuze aan kunstplanten voor uw muur. De plant panelen zijn in verschillende kleurstellingen voor u te maken.

Het mos dat we gebruiken voor onze mospanelen is 100% natuurlijk en voor een groot deel afkomstig uit Noord- en Oost-Europa, waar het mos duurzaam wordt gekweekt. De mossen zijn met milieuvriendelijke middelen geïmpregneerd, dit zorgt voor lang behoud van het mos. Tevens is het mos hierdoor vuilafstotend en brandvertragend. Door deze bewerking is het mos ook niet aantrekkelijk voor insecten. The Silk Company levert een prachtig en onderhoudsvrij mospaneel als resultaat.

Studio Piet Boon

Zoals een vakman zijn creaties uitvoerig voorbereid en met precisie uitwerkt.
Waarbij het vakwerk persoonlijk en op maat wordt gemaakt.
Waar inspiratie & creatie samenkomen.

Plantenwand Conversion Works

Zoals een vakman zijn creaties uitvoerig voorbereid en met precisie uitwerkt.
Waarbij het vakwerk persoonlijk en op maat wordt gemaakt. Waar inspiratie & creatie samenkomen.

Interesse in plant en mosschilderijen?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

Wij adviseren u graag bij de keuze van een moswand.