Restaurant Kyatcha Den Haag
Restaurant Kyatcha Den Haag

Een weelderige Urban Jungle plantenwand

Restaurant Kyatcha Den Haag
Japanse keuken Den Haag
Brandvertragende kunstplanten Den Haag

Een weelderige Urban Jungle plantenwand

Bij Kyatcha kun je genieten van heerlijke gerechten uit de moderne Japanse keuken, omringd door een prachtige en intieme sfeer. Deze ambiance maakt het restaurant de ideale plek voor een smaakvolle lunch of diner met vrienden, familie of zakenpartners. Met het adembenemende interieur, uitstekende service en unieke lekkernijen uit de moderne Japanse keuken, belooft het een onvergetelijke culinaire ervaring te worden. Als aanvulling op het interieur hebben wij een weelderige Urban Jungle plantenwand gecreëerd, die perfect aansluit bij de rest van de ambiance.

Kyatcha De Fred
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!