Veloo Den Bosch
Veloo Den Bosch

Veloo Den Bosch is groen

Moswand Den Bosch
Fiets Den Bosch
E-bike kopen Den Bosch

Veloo Den Bosch is groen

Op het adres Balkweg 6 in Den Bosch is een nieuwe showroom van Veloo geopend. Deze prachtige, ruime fietsenwinkel is door ons aangekleed met diverse moswanden, samengesteld uit een mix van platmos en bolmos, en aangevuld met enkele kunstplanten, waaronder onze populaire Strelitzia's. Het groen in de showroom sluit perfect aan bij het totaalbeeld en creëert een positieve indruk voor de klanten.

The Silk Company Den Bosch
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!