Slot Oostende Goes
Slot Oostende Goes

Weelderige plantenwand in Goes

Brouwerij Goes
Image00001
Steiger Goes

Weelderige plantenwand in Goes

In het hart van Goes ligt Slot Oostende, dat beschikt over een eigen bierbrouwerij, restaurant met terras, hotel en vergaderruimtes. Het bedrijf benaderde ons om een plantenwand te plaatsen op hoogte als vervanging voor levend groen, dat snel achteruitging. Ze zochten een duurzame oplossing, en daarvoor ben je bij The Silk Company aan het juiste adres!

Eindresultaat The Silk Company
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!