Kaj Munk College Hoofddorp
Kaj Munk College Hoofddorp

Roomdividers met mooie selectie kunstplanten

Middelbare school Hoofddorp
The Silk Company Hoofddorp
IMG 8720

Roomdividers met mooie selectie kunstplanten

Het Kaj Munk College biedt mavo-, havo- en vwo-onderwijs. Naast het standaard curriculum krijgen leerlingen vier uur per week projectonderwijs in een richting naar keuze, om hun interesses en talenten te ontdekken. Zo hebben wij bijna 13 jaar geleden onze vaardigheid ontdekt in interieurbeplanting. Daarom vroeg de school ons om roomdividers in de kantine te plaatsen en te voorzien van kunstplanten. Deze planten hebben we met onze twee-componentenlijm verlijmd om ze stevig te bevestigen.

Kunstplanten zakelijk
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Kunstplanten strook

The College Hotel Amsterdam

Wij hebben The College Hotel in Amsterdam voorzien van een selfie-plantenwand, een groenstrook en het gehele restaurant voorzien van diverse hoogwaardige brandvertragende kunstplanten mét de juiste certificering. 

La Hermana Barendrecht

Restaurant La Hermana Barendrecht

Voor La Hermana - Wijn & Tapasrestaurant in Barendrecht hebben wij een moswand gecreëerd, waar is gekozen voor een combinatie van platmos, rendiermos en bolmos hebben gebruikt.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!