Digital Agency Rotterdam
Hoppinger Digital Agency Rotterdam

Groen stimuleert creativiteit en probleemoplossend vermogen

Interieurbeplanting Rotterdam
Kantoor Rotterdam
Roomdivider Rotterdam

Groen stimuleert creativiteit en probleemoplossend vermogen

Hoppinger staat aan je zijde wanneer je voor complexe digitalisatie-uitdagingen staat en fungeert als jouw vertrouwde gids tijdens volledige digitale transformaties. Als een creatief digitaal bureau en tegelijkertijd IT-partner, dragen ze bij aan het versnellen van betekenisvolle groei en het stimuleren van innovatie. Wij hebben het ruime kantoor aangekleed met een mooie collectie aan exclusieve interieurbeplanting.

Levensechte kunstboom
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!