Foodhallen Den Haag
Foodhallen Den Haag

DE FOODHALLEN ALS EPICENTRUM VAN SMAAK

Foodhallen
Interieurbeplanting
Planten Den Haag

DE FOODHALLEN ALS EPICENTRUM VAN SMAAK

In het bruisende hart van Den Haag, de koninklijke stad die doordrenkt is van geschiedenis en cultuur, schittert een culinair paradijs dat zowel inwoners als bezoekers in verrukking brengt: de Foodhallen Den Haag. Geïnspireerd door de wereldwijde trend van voedselhallen, heeft deze levendige bestemming zich gevestigd als een smaakvolle ontmoetingsplaats waar gastronomische creativiteit en gemeenschap samenkomen. Wij hebben de locatie aangekleed met prachtige exclusieve interieurbeplanting op maat. 

Mostera planten
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Fietsenzaak België

Fietsen De Geus België

Wij hebben de nieuwe winkel van Fietsen De Geus in Schoten, België, verfraaid doormiddel van een schitterende Urban Jungle stijl plantenwand, en een kunstboom dat niet van echt te onderscheiden is.

Slot Oostende Goes

Slot Oostende Goes

Centraal gelegen in het centrum van Goes bevindt zich Slot Oostende waar wij een uitbundige plantenwand op hoogte hebben gecreëerd ter vervanging van levende beplanting.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!