Meinema Amsterdam
Meinema Projectinrichting Amsterdam

Complete kantoor transformatie

Vissengraat Amsterdam
Zuidas Amsterdam kantoor
Kunstplantjes Amsterdam

Complete kantoor transformatie

Voor een prachtig kantoor op de Amsterdamse Zuidas heeft Meinema Projectinrichting ons gevraagd om de vergroening te verzorgen. Dit project was weer enorm plezierig voor ons! We hebben weelderige plantenwanden geïnstalleerd in de kantine en vergaderruimte, alle plantenbakken gevuld met een gevarieerd assortiment van hoogwaardige lage en hoge beplanting, en enkele losse planten geplaatst. Deze groene oase heeft een positieve impact op de totale werkomgeving.

Plantenbak Amsterdam Zuidas
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!