Mini monstera
Bajo Bouw & Ijzerwerken Mariënheem

In samenwerking met Nijboer Interieur

Exclusieve kantoor beplanting
Plantenwand trappenhuis
Kantoor kunstplanten

In samenwerking met Nijboer Interieur

Nijboer Interieur kreeg de opdracht om het volledige kantoor in het nieuwe pand van Bajo Bouw & IJzerwerken te transformeren. Voor de groene aankleding hebben ze ons gevraagd om een groene wand van beneden tot boven in het trappenhuis te realiseren, diverse kunstplanten met bijpassende potten te plaatsen en verschillende vaste plantenbakken op te vullen en af te werken. Het is altijd leuk om zo'n project af te ronden in een prettige samenwerking.

Collectie kunstplanten
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!