Nutricia baby
Nutricia Zoetermeer

Exclusieve terras beplanting Nutricia

Kunst bamboe
Terras planten
Kunstplanten sierpot

Exclusieve terras beplanting Nutricia

Nutricia is een internationaal voedingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van voedingsoplossingen voor baby's, kinderen en volwassenen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en staat bekend om zijn expertise op het gebied van voeding en voedingsstoffen. Wij staan bekend om onze expertise in kunstbeplanting, vandaar dat wij de beplanting voor het terras hebben mogen voorzien. Er is gekozen voor een prachtige mix tussen grote en kleine plantsoorten.

uv-bestendige kunstplanten
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!