Florisoft Rijnsburg
Florisoft Rijnsburg

Oase van groen en elegantie

Entree Florisoft
Monstera ballen
Kunst palmen

Oase van groen en elegantie

Florisoft biedt geavanceerde software-oplossingen die de processen in de sierteeltsector automatiseren. Met hun geïntegreerde shop, app en add-ons kunnen bloemen, planten en accessoires eenvoudig (online) worden verkocht via hun platform. Ondanks dat het bedrijf zich richt op levende planten, hebben ze The Silk Company benaderd om hun entree en wachtruimte te transformeren met kunstgroen. Deze opdracht was bijzonder leuk, aangezien ze openstonden voor verrassingen en vrijwel alle aspecten van het beplantingsplan aan ons hebben overgelaten. We hebben een uitgebreid assortiment aan kunstplanten in natuurlijke kleurpotten geplaatst, indrukwekkende XL bamboebomen van vier meter hoog die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn, en met behulp van een hoogwerker hebben we Monstera-ballen in de lucht opgehangen. Het resultaat is werkelijk fantastisch!

XL kunst bamboe
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Fietsenzaak België

Fietsen De Geus België

Wij hebben de nieuwe winkel van Fietsen De Geus in Schoten, België, verfraaid doormiddel van een schitterende Urban Jungle stijl plantenwand, en een kunstboom dat niet van echt te onderscheiden is.

Slot Oostende Goes

Slot Oostende Goes

Centraal gelegen in het centrum van Goes bevindt zich Slot Oostende waar wij een uitbundige plantenwand op hoogte hebben gecreëerd ter vervanging van levende beplanting.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!