Tattoo Boskoop
Tattoohuis Boskoop

Plantenwand als prachtige eye-catcher

Tattooshop Alphen aan den Rijn
Tattooshop Zuid-Holland
Hefbrug Boskoop

Plantenwand als prachtige eye-catcher

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele tatoeëerstudio in Boskoop, is Tattoohuis Boskoop zeker een bezoek waard. Met hun toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en veiligheid, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent en dat je een tatoeage krijgt waar je trots op zult zijn voor het leven. Wij hebben de tattooshop voorzien van een levendige Urban Jungle plantenwand, hangplanten en enkele hertshoorns. 

Tattooshop Boskoop
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!