LIEMES Utrecht
LIEMÈS Food District Utrecht

Een moment van rust

XL Kunstboom Utrecht
IMG 3958
Foodhallen Utrecht

Een moment van rust

Even ontsnappen aan de drukte van de stad of de hectiek op de A2? Bij LIEMÈS Food District, gevestigd in het gebouw The Wall, is dat mogelijk. Deze horecagelegenheid biedt een keuze uit diverse keukens, vergaderruimtes, privé diner ruimtes en meer. Hoewel de ruimte met 1.500 vierkante meter groot lijkt, zorgen de kunstplanten van The Silk Company ervoor dat het toch oog voor detail en een intieme sfeer behoudt. Wij hebben de gehele ruimte voorzien van kunstplanten van de hoogste kwaliteit, inclusief een indrukwekkende kunstboom van maar liefst vijf meter hoog.

Interieurbeplanting Utrecht
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!