Colpa Optiek
Colpa Optiek Boskoop

Waar visie en stijl samenkomen in Boskoop

Opticien Boskoop
Moslogo
Bril Boskoop

Waar visie en stijl samenkomen in Boskoop

In het schilderachtige stadje Boskoop, doordrenkt van Nederlandse charme en omgeven door het weelderige groen van Zuid-Holland, schittert een juweel van een optiekzaak die bekend staat als Colpa Optiek. Deze optiekzaak heeft de harten van de lokale bevolking veroverd en heeft een reputatie opgebouwd als dé bestemming voor hoogwaardige oogzorg en stijlvolle brillen. Wij hebben de hele opticien aangekleed met duurzaam mos. 

Groen logo
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!