FIQAS Aalsmeer
FIQAS Software B.V. Aalsmeer

Diverse mosuren en een plantenwand

Bolmos
Groene kunst
Brandvertragende kunstplanten

Diverse mosuren en een plantenwand

Toen wij de aanvraag van FIQAS Software B.V. ontvingen, wisten we meteen: dit wordt weer een geweldig project! Met drie collega's zijn we naar Aalsmeer gereden om het volledige kantoor van het softwarebedrijf te verfraaien. We hebben drie prachtige moswanden gerealiseerd, gemaakt van een mix van platmos en bolmos (erg populair), en een weelderige plantenwand in Urban Jungle-stijl, waarin grote elementen zoals varens, lelies en meer zijn verwerkt.

Moswand platmos bolmos
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!