Planten boven bar
Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Kleurrijke hangplanten boven de bar

Kunstplanten horeca
Plantenwand restaurant
Kunstplanten restaurant

Kleurrijke hangplanten boven de bar

Heerlijke muziek, eten, drinken, hapjes en altijd gezelligheid; Henderick is de place to be in Gouda! Wij vonden het een ontzettend leuke klus om deze nieuwe bar aan te kleden met kunstgroen van de hoogste kwaliteit. We hebben een plantenwand gerealiseerd in diverse groentinten en kleurrijke hangplanten boven de bar geplaatst. De wens was kleurrijk en exclusief, en dat is zeker gelukt! De toevoeging van de kunstplanten zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Bar Gouda
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!