Woonpartners Waddinxveen
Woonpartners Waddinxveen

Galm tegengaan met mospanelen

Rendiermos wand
Mospanelen Randstad
Woonpartners Waddinxveen

Galm tegengaan met mospanelen

De ruime, open entree bij Woonpartners had last van een akoestisch probleem vanwege de enorme galm. In nauwe samenwerking met Maasdam zijn we gevraagd om op maat gemaakte mospanelen te ontwerpen. Deze panelen dienen niet alleen als prachtige blikvanger, maar dragen ook bij aan de verbetering van de akoestiek in de ruimte. En dat doel hebben we zeker bereikt!

Collega's The Silk Company
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!