Sir Adam Hotel
Sir Adam Hotel Amsterdam

De complete beplanting verzorgd

Plantenstrook Sir Adam
ADAM Toren Hotel Amsterdam
Lobby Sir Adam Hotel

De complete beplanting verzorgd

Het Sir Adam Hotel, gelegen aan de overkant van het IJ in de iconische A'DAM-toren in Amsterdam, is een paradijs voor moderne reizigers die van muziek en design houden. Vanuit dit hotel geniet je van het mooiste uitzicht over de stad. Wij hebben dit hotel nog 'cooler' gemaakt door de complete beplanting te verzorgen, inclusief een lange groenstrook, een prachtige collectie kunstplanten en bijpassende potten.

Kunstplant Amsterdam
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!