Kunst bamboeplanten
Smart Letselschade Leiden

Prachtige selectie kunstplanten

Hoge kunst Monstera
Smart Letselschade Leiden
Kantoor Leiden

Prachtige selectie kunstplanten

Met veel plezier hebben wij de kantoorruimte van Smart Letselschade in Leiden getransformeerd met een prachtige selectie kunstplanten en bijpassende potten. Deze selectie omvat hoge en lage Monstera's, diverse soorten bamboes, en zowel hoge als lage potten in wit en grijs. Dit laat wederom zien welk verschil kunstplanten kunnen maken in een ruimte.

Basic potten collectie
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!