Corendon Amsterdam New-West
Corendon Amsterdam New-West

Complete hotel make-over

Mondi Amsterdam New West 7
Private dining Amsterdam
Hotel receptie

Complete hotel make-over

In dit Corendon hotel in Amsterdam hebben wij een volledige make-over verzorgd met de hoogste kwaliteit kunstplanten die beschikbaar zijn. We begonnen in het elegante restaurant met Caribische keuken, waar we de vrijheid kregen om royaal kunstgroen toe te voegen, passend bij de Caribische sfeer. De beplanting viel zo in de smaak dat de interieurontwerper ons ook vroeg om de entree en receptie in te richten. Hier hebben we diverse kunstplanten geplaatst, plantenbakken gevuld en talloze kleine hangplantjes geïnstalleerd in de wandkasten.

Kunstplanten Amsterdam West
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!