Our Most Sustainable Jeans Ever
G-Star Raw Worldwide

''Our Most Sustainable Jeans Ever''

G star denim stof
G star duurzaam
Monstera blad denim

''Our Most Sustainable Jeans Ever''

De introductie van hun innovatieve module om vies bleekwater om te zetten in schoon drinkwater heeft een ware revolutie teweeggebracht. En het mooiste van alles? G-Star heeft deze module vrijgegeven, waardoor de weg naar een groenere toekomst wordt vereenvoudigd voor de hele textielindustrie.

We herinneren ons ook die bijzondere uitdaging: het creëren van verbluffende bladeren, zoals de exotische monstera en de elegante palm, van G-Star's eigen denim stof. Samen met 16 collega's hebben we wereldwijd alle flagship stores voorzien van deze bijzondere bladeren. Het was een ongelooflijke reis waarbij creativiteit en vakmanschap samensmolten om unieke stukken te maken die zowel stijlvol als duurzaam waren.

G-Star RAW spijkerstof
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Kunstplanten strook

The College Hotel Amsterdam

Wij hebben The College Hotel in Amsterdam voorzien van een selfie-plantenwand, een groenstrook en het gehele restaurant voorzien van diverse hoogwaardige brandvertragende kunstplanten mét de juiste certificering. 

La Hermana Barendrecht

Restaurant La Hermana Barendrecht

Voor La Hermana - Wijn & Tapasrestaurant in Barendrecht hebben wij een moswand gecreëerd, waar is gekozen voor een combinatie van platmos, rendiermos en bolmos hebben gebruikt.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!