totaalBED groen
totaalBED Hoofdkantoor Hattemerbroek

Plantenwand inclusief logo

totaalBED plantenwand
Image00010
totaalBED groen

Plantenwand inclusief logo

Op het bedrijventerrein H2O, langs de A28 bij Hattemerbroek, bevindt zich het nieuwe distributiecentrum en hoofdkantoor van beddenfabrikant totaalBED. Het bedrijf heeft ons ingeschakeld voor de inrichting van hun entree. We hebben een plantenwand op hoogte gecreëerd in onze geliefde Urban Jungle stijl. Dit zal zeker zorgen voor een warm welkom voor alle werknemers en bezoekers!

hoofdkantoor totaalbed
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!