Houten plantenbak
Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Positieve en uitnodigende binnenkomst

Kunst Monstera plant
Planten Haarlemmermeer
Hoogste kwaliteit kunstplanten

Positieve en uitnodigende binnenkomst

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met diverse groenelementen, zoals hoge roomdividers langs de trap, verhoogde roomdividers met een mooie selectie hangplanten, en verschillende kunstplanten in bijpassende potten. We hebben vooral gekozen voor natuurlijke kleuren zoals wit, diverse grijstinten en houtlook. Dit kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Witte kunstgrassen
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!