Delair Vastgoed
Delair Vastgoed Amsterdam

Rust en concentratie door moswand

93CEC6F8 0CA2 4502 8CF0 05B4E5E4DB60
Moswand Amsterdam
Mos

Rust en concentratie door moswand

Delair Vastgoedbeheer is opgericht in 1999 om te voldoen aan de groeiende vraag naar VvE-beheer. De portefeuille bestond voornamelijk uit VvE's en huurobjecten in Centrum Amsterdam, De Baarsjes, Oud Zuid en aan diverse grachten. Momenteel beheren ze VvE's van meer dan 950 verenigingen.

Het bedrijf heeft The Silk Company ingeschakeld om een moswand te creëren in het kantoorpand, op maat gemaakt met de D van het logo. De moswand bevordert concentratie, luchtkwaliteit en geeft een groene uitstraling aan het bedrijf.

Achterwand
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Fietsenzaak België

Fietsen De Geus België

Wij hebben de nieuwe winkel van Fietsen De Geus in Schoten, België, verfraaid doormiddel van een schitterende Urban Jungle stijl plantenwand, en een kunstboom dat niet van echt te onderscheiden is.

Slot Oostende Goes

Slot Oostende Goes

Centraal gelegen in het centrum van Goes bevindt zich Slot Oostende waar wij een uitbundige plantenwand op hoogte hebben gecreëerd ter vervanging van levende beplanting.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!