Projectontwikkelaar
KSR B.V. Ridderkerk

We hebben het kantoor van KSR verfraaid met een prachtige collectie kunstplanten en roomdividers.

Roomdivider
Kunstplant kantoor
Kunst kantoorplant

We hebben het kantoor van KSR verfraaid met een prachtige collectie kunstplanten en roomdividers.

KSR B.V. is een veelzijdige projectontwikkelaar die actief is in commercieel en recreatievastgoed. Hun expertise ligt in het (her)ontwikkelen van toeristische faciliteiten, investeren in commercieel vastgoed en het bieden van projectmanagement en beleidsondersteuning aan (lokale) overheden. The Silk Company heeft het kantoor in Hoek van Holland Aan Zee verfraaid met een prachtige collectie kunstplanten en roomdividers.

Artificial plant
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!