Fietsenzaak België
Fietsen De Geus Schoten, België

Niet van echt te onderscheiden

Kunstboom België
Fietsenwinkel duurzaam
Groene wand Schoten

Niet van echt te onderscheiden

Met drie collega's zijn we naar Schoten in België afgereisd om de nieuwe winkel van Fietsen De Geus, met ruim 1.000 vierkante meter fietsplezier, nog aantrekkelijker te maken. We plaatsten een op maat gemaakte plantenwand en een levensechte kunstboom. Deze opdracht voerden we uit in samenwerking met Presto Company. Het resultaat is een adembenemende fietsenwinkel waar je graag binnenstapt.

Kunst hertshoorns varens
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!