Miele hoofdkantoor Amsterdam
Miele Hoofdkantoor Amsterdam

Plantenwand voor het Miele hoofdkantoor

Miele hoofdkantoor Amsterdam
Miele Amsterdam
Kantoor inrichting Amsterdam

Plantenwand voor het Miele hoofdkantoor

Miele, een Duitse machinefabriek vooral bekend als fabrikant van huishoudelijke apparatuur, heeft meerdere Miele Experience Centers en een hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland. Voor dit hoofdkantoor heeft Miele The Silk Company gevraagd om een plantenwand van de hoogste kwaliteit kunstplanten te realiseren, met daarin een neon-logo verwerkt. Dit hebben wij met heel veel plezier gedaan en wij zijn erg te spreken over het eindresultaat!

Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!