Workspace
Tribes Inspiring Workspaces

Groene kunst helpt bij concentratie en stressvermindering

Kantoor planten
Kunstboom kantoor
Lockerroom

Groene kunst helpt bij concentratie en stressvermindering

In de hedendaagse zakenwereld zie je steeds vaker dat traditionele kantoren worden vervangen door innovatieve, flexibele werkruimtes die de potentie hebben om creativiteit en samenwerking naar nieuwe niveaus te tillen. Tribes Inspiring Workspaces is een baanbrekend concept dat de manier waarop mensen werken, netwerken en groeien verandert. Met locaties over de hele wereld hebben wij de interieurbeplanting verzorgd in Brussel, Brussel-centrum, Düsseldorf en Frankfurt.

Kokosnoot vaas
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Fietsenzaak België

Fietsen De Geus België

Wij hebben de nieuwe winkel van Fietsen De Geus in Schoten, België, verfraaid doormiddel van een schitterende Urban Jungle stijl plantenwand, en een kunstboom dat niet van echt te onderscheiden is.

Slot Oostende Goes

Slot Oostende Goes

Centraal gelegen in het centrum van Goes bevindt zich Slot Oostende waar wij een uitbundige plantenwand op hoogte hebben gecreëerd ter vervanging van levende beplanting.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!