Roomdividers hoogte
Fluke Eindhoven

Kunstgroen voor hoodkantoor Fluke

XL kunstbamboe
IMG 7579
Plantenwand Fluke

Kunstgroen voor hoodkantoor Fluke

Fluke, wereldmarktleider in het produceren, distribueren en onderhouden van elektronische meetinstrumenten en software, heeft zijn hoofdkantoor in Eindhoven. Dit grote pand biedt volop ruimte voor groen! Daarom heeft Fluke gekozen voor de hoogste kwaliteit kunstplanten van The Silk Company, een uitstekende lange termijn investering vanwege het duurzame karakter en de afwezigheid van onderhoudskosten. We hebben fantastische XL bamboe, talrijke hangplanten, een plantenwand achter de bar en enkele exclusieve bloemboeketten geplaatst, wat bijdraagt aan een levendige en onderhoudsvrije omgeving.

Bar Eindhoven
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!