NWO
NWO Den Haag

Kleurrijke en uitbundige plantenwand

Kunstplanten Den Haag
Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek
Planten Den Haag

Kleurrijke en uitbundige plantenwand

NWO vroeg ons om de muur in de nieuwe lounge area te bekleden met kunstplanten. We zijn van tevoren langsgegaan om de situatie te bekijken en de kwaliteit van de kunstplanten te laten zien. Na een prettige overeenkomst zijn wij met twee collega's naar Den Haag gereisd om een freestyle plantenwand te maken. Onze werkwijze is altijd freestyle, wat betekent dat we de planten stuk voor stuk op locatie tegen de wand monteren. Zo kunnen we anticiperen en improviseren voor een maximaal resultaat, waardoor elke plantenwand een uniek design krijgt.

NWO
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Kunstplanten strook

The College Hotel Amsterdam

Wij hebben The College Hotel in Amsterdam voorzien van een selfie-plantenwand, een groenstrook en het gehele restaurant voorzien van diverse hoogwaardige brandvertragende kunstplanten mét de juiste certificering. 

La Hermana Barendrecht

Restaurant La Hermana Barendrecht

Voor La Hermana - Wijn & Tapasrestaurant in Barendrecht hebben wij een moswand gecreëerd, waar is gekozen voor een combinatie van platmos, rendiermos en bolmos hebben gebruikt.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!