Daily Taste Kijkduin
Winkelcentrum Kijkduin

Een warm welkom voor bezoekers

Plantenwand brandvertragend
Foodcourt Kijkduin
Winkelcentrum Kijkduin

Een warm welkom voor bezoekers

We keren terug naar een project uit 2021 waarin we het volledige atrium van de foodcourt in winkelcentrum Nieuw Kijkduin hebben vergroend met onze prachtige kunstplanten. We hebben diverse elementen gebruikt, zoals hangplanten, gevulde roomdividers en plantenwanden. Zoals te zien is, vormen plantenwanden die over de deur lopen voor ons geen enkel probleem. Dit komt doordat we onze plantenwanden altijd ter plaatse maken, volledig volgens de wensen van de klant. Ons kunstgroen trekt voor positieve aandacht in de foodcourt. 

Hangplanten uitvouwen
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!