DPD Group
DPD Group Rotterdam

DE DPD GROUP GAAT VOOR GROEN

DPD Rotterdam
Platmos Rotterdam
Duurzaam Mos

DE DPD GROUP GAAT VOOR GROEN

In de steeds veranderende wereld van logistiek en pakketverzending is DPD Group een vooraanstaande en betrouwbare speler. Met een sterke aanwezigheid in Europa en daarbuiten staat DPD Group bekend om innovatie, efficiëntie en klantgerichtheid in de logistieke sector. In Rotterdam hebben we twee prachtige moswanden van platmos geïnstalleerd.

levende moswand
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!