XL Kunstboom Griekenland
Elix MarBella Collection hotel Griekenland

Projecten over de hele wereld

Hotel Egina Griekenland
Elix Mar-Bella Collection Hotel
Kunstplant buiten

Projecten over de hele wereld

Met veel enthousiasme hebben wij een prachtige collectie kunstplanten geleverd aan het Elix Mar-Bella Collection hotel in Perdika, gelegen op het rustige Griekse eiland Egina. Het hotel koos voor subtiele kunstplanten in bijpassende lichtgrijze plantenbakken. Daarnaast hebben wij een indrukwekkende XL kunstboom geleverd, die als echte blikvanger in het hart van het hotel dient.

Hotel Griekenland The Silk Company
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!