Groenhof Amstelveen
Cushman & Wakefield Amsterdam

Winkelcentrum Groenhof in Amstelveen

Winkelcentrum Amstelveen
Plantenwand Amstelveen
Roomdividers kunstplanten

Winkelcentrum Groenhof in Amstelveen

Op verzoek van toonaangevend strategisch adviseur Cushman & Wakefield hebben we een groenplan uitgevoerd voor winkelcentrum Groenhof in Amstelveen. Binnen dit overdekte winkelcentrum hebben we diverse groenstroken, ook wel bekend als plantenwanden, op hoogte gerealiseerd. Daarnaast hebben we verschillende 'roomdividers' gevuld met een gevarieerde collectie van hoogwaardige kunstplanten en zorgvuldig afgewerkt. Deze toevoegingen hebben geleid tot een groenere uitstraling van het winkelcentrum en hebben veel enthousiaste reacties opgeleverd.

Cushman & Wakefield Nederland
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Planten boven bar

Restaurant Henderick Bistro Bar Gouda

Wij hebben het nieuwe restaurant Henderick Bistro Bar in Gouda verfraaid met een plantenwand en een schitterend arsenaal aan kleurrijke hangplanten boven de bar. Gasten kunnen hun ogen er niet vanaf houden.

Houten plantenbak

Gezondheidscentrum Haarlemmermeer

Wij hebben de entree van gezondheidscentra Haarlemmermeer verfraaid met verschillende groenelementen, waaronder roomdividers, hangplanten en prachtige kunstplanten in bijpassende potten. Het kunstgroen draagt bij aan een positieve en uitnodigende binnenkomst voor bezoekers.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!