Kunstplanten

Ontdek een nieuwe natuur...

Met de kunstplanten van The Silk Company bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit zijdeplanten. Een ongekende en natuurgetrouwe uitstraling die voor een fantastische sfeer zal zorgen. In combinatie met een mooie pot of vaas uit onze collectie wordt een plant van The Silk Company al snel een exclusief interieurobject!

Potten en vazen kantoor horeca
Hoge kwaliteit kunstplanten

Hoogste kwaliteit kunstplanten van zijde

Bent u bekend met de kwaliteit van de producten van The Silk Company? Zijden planten hebben bij sommigen nog een beetje een oubollig imago. Wij hebben een groot assortiment kunstplanten van de hoogste kwaliteit. Niet van echt te onderscheiden!
Veelal op echte houten stam gemaakt, in combinatie met een mooie pot, worden dit ware interieur-objecten. Kantoorbeplanting, beplanting voor in de horeca of zorginstellingen, steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van beplanting met kunstplanten, zijden bloemen en plantenwanden. Met het grote assortiment kunstplanten van The Silk Company hebben wij voor iedere wens een invulling. Voor ieder klimaat, binnen en buiten, niet van echt te onderscheiden! Zijden planten kennen veel voordelen.

U heeft een bepaalde uitstraling voor ogen in uw bedrijf. Het ontbreekt u aan sfeer of klantbeleving en u vraagt zich af hoe u dit kunt verbeteren. De planten van The Silk Company leveren een grote bijdrage hieraan. Groen geeft sfeer! 

VOORDELEN KUNSTPLANTEN THE SILK COMPANY:

  • Niet van echt te onderscheiden
  • In ieder klimaat toepasbaar, zowel binnen als buiten
  • Lage kosten door middel van eenmalige duurzame investering
  • Onderhoudsvrij

Een vrijblijvend groen-decoratieplan op maat.

The Silk Company helpt u graag verder met het maken van een groen-decoratieplan op maat. Wanneer bent u voor het laatst met een 'kritisch oog' door uw onderneming gelopen? Ons team kijkt graag met u mee!

Wanneer heeft u voor het laatst complimenten gekregen van uw gasten over vernieuwde uitstraling? Klantbeleving, daar gaat het om. Kunstplanten geven uw interieur een boost. Wij komen graag bij u langs.

Contact

The Silk Company 
Westzijdeweg 17
2391 JE Hazerswoude-Dorp

+31 (0)172-404594
info@thesilkcompany.nl

KvK: 51658488
BTW: NL850115206B01

Stel een vraag

Versturen