Nutricia baby
Nutricia

Exclusieve terras beplanting Nutricia

Kunst bamboe
Terras planten
Kunstplanten sierpot

Exclusieve terras beplanting Nutricia

Nutricia is een internationaal voedingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van voedingsoplossingen voor baby's, kinderen en volwassenen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en staat bekend om zijn expertise op het gebied van voeding en voedingsstoffen. Wij staan bekend om onze expertise in kunstbeplanting, vandaar dat wij de beplanting voor het terras hebben mogen voorzien. Er is gekozen voor een prachtige mix tussen grote en kleine plantsoorten.

uv-bestendige kunstplanten
Meer werk om trots op te zijn!

Bekijk al onze projecten

Fietsenzaak België

Fietsen De Geus België

Wij hebben de nieuwe winkel van Fietsen De Geus in Schoten, België, verfraaid doormiddel van een schitterende Urban Jungle stijl plantenwand, en een kunstboom dat niet van echt te onderscheiden is.

Slot Oostende Goes

Slot Oostende Goes

Centraal gelegen in het centrum van Goes bevindt zich Slot Oostende waar wij een uitbundige plantenwand op hoogte hebben gecreëerd ter vervanging van levende beplanting.

Interesse?

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

 

Martijn Moerings

Eigenaar

We luisteren graag naar uw wensen en bieden deskundig advies bij het kiezen van een plantenwand, moswand of met een ander groenproject. Geen enkel verzoek is voor ons te uitdagend!