Mos schilderijen van The Silk Company

Moswanden voor bedrijven

Duurzame moswanden voor de zakelijke markt

Mos van The Silk Company is een prachtig natuurproduct en een echte blikvanger in elk interieur. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden waarop u mos kunt toepassen; zoals verschillende mosschilderijen, op maat gemaakte mospanelen en moswanden. Er zijn zelfs mogelijkheden voor het toepassen van een bedrijfslogo van mos.

Het mos is 100% natuurlijk en voor een groot deel afkomstig uit Zuid-Europa, waar het mos wordt gekweekt. Het echte mos wordt gemummificeerd, waarbij het vocht in het mos wordt vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Dit zorgt voor een langer behoud van het mos. Doormiddel van UV bescherming zal het verkleuren worden vertraagd. 

Uw voordelen:

  • Akoestieke verbetering
  • Geen duur irrigatie systeem
  • Echt mos op milieuvriendelijke manier geprepareerd
  • Duurzaam en verantwoord
  • Groene sfeerbeleving
  • Kostenbesparend
  • Moslogo, moswand, mosletters, mosschilderij
  • Elke vorm is mogelijk
Moswand kantine kantoor
Duurzaam, onderhoudsvrij en een fantasische groene sfeerbeleving!

Het mos kan overal in uw interieur worden toegepast, ook op plekken waar geen daglicht komt. Voor optimaal behoud van het mos mag de luchtvochtigheid in de ruimte niet hoger zijn dan 70% en de temperatuur niet lager dan 10°C.
Mos is onderhoudsvrij. Maak met enige regelmaat het mos stofvrij, meer hoeft u niet te doen. Hiervoor kan het beste een plumeau gebruikt worden.
Wees altijd voorzichtig met het product. Het mos blijft een natuurproduct, waardoor er altijd een stukje mos kan loskomen bij onvoorzichtige handelingen.

Moswanden restaurant hotel

Alles is mogelijk met mos. Grote wanden, bijzondere creaties, een ontwerp met uw logo. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. U zult het gemak en de sfeer ervaren die een moswand met zich meebrengt. 

Bolmos mos schilderij
Vraag vrijblijvend een offerte aan
vraag offerte aan
Moswand horeca kantoor
Bolmos mos schilderij
Mos schilderij The Silk Company
Moswand kantine kantoor
Moswand van bolmos

Contact

The Silk Company 
Westzijdeweg 17
2391 JE Hazerswoude-Dorp

+31 (0)172-404594
info@thesilkcompany.nl

KvK: 51658488
BTW: NL850115206B01

Stel een vraag

Versturen