Luxe vazen kunstplanten

Meer dan 1000 plantenbakken, potten en vazen

Kantoorplanten interieurbeplanting

Plantenbakken, potten en vazen voor kantoren, bedrijven en horeca

Plantenbakken, potten en vazen zijn een heel belangrijk onderdeel van een bloemstuk of plant.Juist omdat er zoveel keuze is, is het belangrijk een plantenbak, pot of vaas te kiezen die perfect past bij uw interieur.The Silk Company heeft een ruim assortiment in alle soorten, kleuren en maten. Van casual tot high exclusive.

Scorza vaze boomschors

Veel van onze potten en vazen zijn in elke RAL kleur te bestellen

Informeer naar de mogelijkheden

Plantenbakken, potten en vazen 

Extra informatie

The Silk Company heeft de mooiste plantenbakken, potten en vazen voor kantoren, bedrijven, horeca en zorginstellingen.
Ook architecten en projectinrichters zullen in ons ruime assortiment meer dan goed slagen. Veel van onze plantenbakken, potten en vazen zijn in elke gewenste RAL kleur te bestellen. Daarnaast heeft The Silk Company een zeer exclusieve lijn handgemaakte potten en vazen van de mooiste natuurlijke materialen.
Denkt u hierbij aan bladgoud, bladzilver, platina, gepolijste oesters, gebroken eierschalen, roggenhuid, gekraakte mossel, parelmoer, kokosnoot, lava, geborsteld rvs , cemani wood en nog veel meer. In allerlei verschillende vormen en maten, kleuren en materialen.
In combinatie met een mooi bloemstuk van zijden bloemen of een kunstplant worden dit ware interieur objecten in uw bedrijf. Een waanzinnige uitstraling waar over na is gedacht en perfect aansluit bij uw interieur.

Contact

The Silk Company 
Westzijdeweg 17
2391 JE Hazerswoude-Dorp

+31 (0)172-404594
info@thesilkcompany.nl

KvK: 51658488
BTW: NL850115206B01

Stel een vraag

Versturen