Kunstplanten voor kantoor en horeca

Kunstplanten kennen veel voordelen. U herkent het misschien wel. U heeft levende planten in uw kantoor die dood gaan of planten waarvan de helft van het blad al bruin is geworden.

Kunstplant kentia palm
Silverleaf vaas goldleaf

Voordelen van kunstplanten

Kunstplanten kennen veel voordelen. U herkent het misschien wel. U heeft levende planten in uw kantoor die dood gaan of planten waarvan de helft van het blad al bruin is geworden. De ene keer geeft u ze water de andere keer u collega's. De beplanting krijgt te veel water of juist helemaal niet. Kortom, er gaat een hoop tijd en ergenis in zitten in het onderhouden van uw beplanting. U heeft wellicht zitten twijfelen om het onderhoud uit te besteden maar u heeft geen zin in hoge maandelijkse kosten voor het onderhoud.
Met kunstplanten van The Silk Company heeft u daar geen last van.

Kunstplanten zijn in elke ruimte toepasbaar en hebben dus geen invloeden zoals levende planten van lichte of donkere ruimtes. Ook hoeft u geen rekening te houden met klimaat. De kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden, onderhoudsvrij, toepasbaar in elke ruimte, hebben geen water nodig en zien er altijd mooi uit. U heeft dus altijd uw groenvoorziening dik op orde binnen uw bedrijf. Wij krijgen vaak te horen van nieuwe klanten dat de desbetreffende schoonmaakster de nieuwe beplanting al heeft water gegeven. Een mooi compliment en een dikke stempel op de kwaliteit van ons product.