M2n5ioilj9sspi0vdrbu.1920x0
ONS WERK

laat u inspireren door projecten waar we trots op zijn

Smaak is persoonlijk. Altijd. Elke vraag is steeds weer anders en daar houden wij juist van. Met onze groene kunstbeplanting brengen wij kunst tot leven, net zoals de omgeving waarin we het plaatsen. Zo inspireren wij onze ambassadeurs, hun merken en onszelf.

MeteoGroup Nederland

MeteoGroup

Met onze uitgebreide kennis hebben we alle kantoorruimtes voorzien van de beste kunstplanten en groene wanden.

Ajax Amsterdam

Johan Cruijff ArenA

Het voetbalstadion, eerder bekend als de Amsterdam ArenA, is de thuisbasis van AFC Ajax en het Nederlands elftal. The Silk Company heeft het stadion voorzien van hoogwaardige kunstplanten van topkwaliteit.

Kunst hangplanten

Enginear

Wij hebben de hoogte op het kantoor van Enginear doorbroken door het plaatsen van prachtige roomdividers voorzien van een mooie collectie aan hangplanten. 

DPD Group

DPD Group

DPD Group staat bekend als een baanbrekende kracht in de logistieke wereld, met focus op innovatie, effectiviteit en klanttevredenheid. In Rotterdam pronken nu twee schitterende moswanden, symbool van onze inzet voor duurzaamheid en natuurlijke schoonheid.

DOOVE

Doove

Bij DOOVE Waddinxveen is een prachtige moswand gecreëerd in de entree nabij de receptiebalie. Het samenspel van platmos en bolmos zorgt voor een natuurlijke en levendige uitstraling op de muur, met fascinerende dieptes die het oog strelen.

De Romph

De Romph Opticiens

We hebben een schitterende moswand geïnstalleerd in de winkel. Moswanden bieden tal van voordelen, waaronder geluidsabsorptie en brandvertraging.

CAST Nieuwegein

CAST Nieuwegein

Dit hedendaagse overdekte gebouw strekt zich uit over een imposante oppervlakte van 20.000 m2 en is verfraaid met exclusieve beplanting, waaronder deze plantenwanden in Urban Jungle stijl.

Mos Amsterdam

Amsterdam Vastgoed

Mospanelen zijn voorzien van een absorberende structuur die geluidsgolven kan opvangen en dempen. Hierdoor wordt de nagalm in een kamer verminderd, wat de akoestiek ten goede komt.

1
23
INTERESSe?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
wij staan u graag te woord.